Lakásfelújítás Budapest

Lakásfelújítás Budapesten és Pest megyében. Épületfelújítás, ingatlanfelújítás, épületszigetelés, nyílászárók cseréje. Komplett lakásfelújítás, épületfelújítás a pincétől a tetőig. Vakolatcsere, szigetelés, vízzárás egyedi acéllemezes technológiával. Kőművesmunka, betonozás, zsaluzás, falazás. Belsőépítészet, burkolás, víz és gázszerelés. Miért válasszon bennünket:

 • Nem kell idegeskednie a munkások szervezése miatt
 • Nem kell összehangolnia a munkafolyamatokat
 • Nincs „üresjárat”, akár több mester is dolgozhat együtt
 • Számlaképes, biztosított, képzett vállalkozókkal dolgoztat

Lakásfelújításon, családi ház szigetelésen vagy felújításán gondolkozik,vagy csak egy fürdőszobát,szobát, konyhát szeretne átalakítani, akkor jó helyen jár! Budapest összes kerületében és Pest-megye több részén vállalunk munkálatokat. Utólagos szigetelési munkálatokkal az egész ország területén állunk rendelkezésre. Igyekszünk gyorsan árajánlatot készíteni, a munkavégzést a lehető legtisztábban és legjobb szakmai tudásunkkal mihamarabb teljesíteni. Olcsó és minőségi munkák.

 • Burkoló:Hideg- és meleg burkolás, csempézés, laminált parkettázás, kültéri és beltéri járólapozás, kerítés burkolás, stb.
 • Szoba festő-mázoló, tapétázás: Lakás, üzlet, műhely,panellakás, lépcsőház, családi ház homlokzat, vagy csak egy szoba, konyha festéséről, tapétázásáról is legyen szó.
 • Villanyszerelő: Új és régi építésű házak, lakások teljes villanyszerelése, felújítása, korszerűsítése, rejtett világítás, ledes világítás, riasztó, biztonsági és kamera rendszerek kialakítása.
 • Gipszkarton szerelés: Falak, álmennyezetek, díszvilágításokhoz gipszkartonozás.
 • Kőműves: Teljes körű és részleges kőműves munkák, falazás, bontás, kerítésépítés, családi ház építés, vakolás, stb.
 • Épületszigetelés:Homlokzatszigetelés, tető szigetelés
 • Épület felújítás:Lakás, ház, üzlet, szoba, konyha ,fürdő teljes körű felújítása.
 • Utólagos szigetelés: Az ország teljes területén vállalunk utólagos vízszigetelést,pinceszigetelést, gélinjektálást ,legújabb technikával.
 • Víz-és fűtésszerelés: Új és régi lakások, házak vízszerelése, fűtéskiépítése, vagy korszerűsítése akár csak egy szobáról, vagy fürdőszobáról is legyen szó.
 • Építészmérnök, statikus, belsőépítészeti terv: Budapest teljes területén építészmérnöki és statikai munkák.

Szolgáltatásainkról bővebben olvashat az oldalunk böngészése közben, amennyiben kérdése lenne kérjük keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén.

Keressen bennünket, és kérjen árajánlatot, akár Budapesten, él, akár vidéken.

Kapcsolódó bejegyzések

 • LakásfelújításLakásfelújítás Lakásfelújítás Budapesten és Pest megyében. Burkolás,  kőművesmunka, járólapozás, betonozás, csempézés, Gipszkarton szerelés, szobafestés, mázolás. Tervezés kivitelezés, lakásfelújítás tanácsadás, segítség a tervezésben, előkészítésben is. Panellakás felújítás, szigetelés. Megbízható szakemberek, akik gyakorlottan és precízen dolgoznak. Minden család életében előbb utóbb eljön az a pillanat, amikor felmerül a lakásfelújítás terve. A lakás használata során derül ki sok hiányosság, […]
 • Lakásfelújítási támogatásLakásfelújítási támogatás A Lakásfelújítási támogatásról. A lakásfelújítási támogatás vagy Otthonfelújítási támogatás egy egyszeri alkalommal igényelhető, vissza nem térítendő támogatás gyermekes szülők, vagy egyedülálló szülő részére, a család otthonául szolgáló ingatlan felújítására. Fontos megjegyezni, hogy a támogatás maximális összege 3 millió forint, amelyet az Államkincstár fizet ki egy alkalommal 50-50%-os megosztásban munkadíj és anyagköltségre. Az állam a felújítás költségének az 50%-át vállalja […]
 • Családi ház építésCsaládi ház építés Nem csak lakásfelújítás, épületfelújítás! Családi ház építés referenciákkal. Vállaljuk családi ház építését az alapoktól a kulcsrakész átadásig. Gyakorlott ügyes, megbízható szakemberek. Hogy építsünk családi házat? Nagy kihívás mindkét fél részéről a családi ház építése, kivitelezőnek és építtetőnek is. A ház tervezése idején is már nagyon sok döntéshozatalra van szükség. Első sorban, hogy mennyibe is fog kerülni hozzávetőlegesen, milyen engedélyek és hatóságok bevonása szükséges, […]
 • LakásfelújításLakásfelújítás Lakásfelújítás Budapest és Pest megye környékén. Akár teljes lakásfelújításról van szó, akár csak egy szobát kell kifesteni, ránk számíthat. Szakszerű munkavégzés, megbízható mesteremberek. 100% garancia. Kérjen árajánlatot! Otthonunk karbantartásának egyik legnagyobb eseménye a lakásfelújítás, mely legtöbbször a belső szerkezet átalakítását eredményezi, de magában foglalhatja a külső szerkezeti munkálatokat és akár a kerten végzendő változtatásokat is. A felújítás nem áll meg a […]
 • KerítésépítésKerítésépítés Kerítésépítés Budapesten, Olcsó árak, kiváló minőség. Ismét építettünk egy szép kerítést, amelyik kiválóan illeszkedik a környezetéhez és a házhoz. Önnek is kerítés építésre van szüksége? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! Ingyenesen árajánlatot adunk a helyszín felmérése után. Tekintse meg referencia képeinket:
 • LakásfestésLakásfestés Lakásfestés Budapesten. Festés, szobafestés, lakásfestés. Ingyenes árajánlat készítés, szakszerű festés, mázolás, tapétázás képzett megbízható mesterektől. Kedvező árak. Hívjon vagy kérjen árajánlatot. Hogyan készüljünk fel a lakásfelújításra úgy, hogy a kivitelezés gördülékenyen mehessen? A lakásfelújítások elhagyhatatlan és alapvető munkafázisa a festés, legyen a felújítás kicsi vagy nagy, ez a lépés sosem maradhat ki, de a felújítástól függetlenül is nekidurálhatja magát az […]