Generálkivitelezés

Generálkivitelezés Budapesten, lakásfelújítás, épületfelújítás, ingatlanfelújítás. Ne idegeskedjen feleslegesen, átvesszük Öntől a szervezés és lebonyolítás terheit, nagy gyakorlattal, referenciákkal, stabil szakmai háttérrel.

Miért fontos a generálkivitelező?

Általában amikor valaki lakásfelújításra vagy épület felújításra, esetleg új épület építtetésére szánja el magát, akkor nagy és ismeretlen területre téved, kivéve ha az illető kőműves, vagy évek óta az építőiparban dolgozó szakember. Lássuk mi vár arra aki generálkivitelező nélkül önállóan kezd az építkezésbe.

Ez a szakma nagyon széles skálán mozog, mind a választható anyagok területén, mind a szabadon átépíthető, felújítható, illetve csak engedélyezési eljárás után felépíthető, megváltoztatható felépítmények tekintetében. Ilyenkor először is ki kell találni, hogy mit hogyan szeretnénk felújítani, felépíteni, vagy megváltoztatni, majd be kell hozzá szerezni a megfelelő engedélyeket, anyagokat, és embereket. Hogy megtaláljuk az ár/érték szempontjából legjobb anyagokat mindenképpen szakemberek tanácsára lesz szükségünk, hiszen ezeket az anyagokat részletesen és alaposan kell ismerni, hogy biztosan fel tudjuk használni, és beépíteni oda ahova szántuk. Ha nem megfelelő anyagokat vásárolunk, az kidobott idő és pénz valamint rengeteg bosszúság. Ez eddig a pontig alapos előkészítést és szervezést igénylő, idő és energiaigényes logisztikai feladat. Amikor ezek már összeálltak akkor jön a megvalósítás nem kevésbé időigényes és nehéz része, meg kell keresni azokat a beszállítókat akik valóban azt tudják szállítani amit rendeltünk, és valóban abban az időpontban amikorra rendeljük. Ha mindez sikerül, akkor már csak az engedélyek birtokában meg kell kezdenünk a kiválasztott emberekkel a munkát. A kiválasztott szakembereknek munkabért kell fizetnünk, ehhez viszont pontosan tudni kell, hogy a mennyit ér az általuk végzett munka. A teljes munkavégzés során a miénk a teljes felelősség, egy ellenőrzés során pedig nekünk kell válaszolgatni az ellenőrző hatóságok kérdéseire.

A fentiek tükrében tényleg csak az vágjon bele az ilyen jellegű feladatokba, akinek ez a szakmája, vagy meg van az ismeretségi köre akiknek a segítségével  levezényli az építkezést.

Ha viszont nincsenek kötélből az idegei, nem mérnök, és nem rendelkezik korlátlan anyagi lehetőségekkel, akkor válasszon bennünket generálkivitelezőnek is.

Segítünk már az első tollvonástól a tervezési és engedélyeztetési eljárásokban is, szakmai tanácsainkkal segítjük a tervezés fázisában és a megfelelő, ár-érték arányban legjobb anyagok kiválasztásánál. Ráadásul mi tudjuk, hogy mit honnan érdemes beszerezni, így pontos képet kaphat már a tervezés során, hogy mekkora költségekkel kell számolnia. Egy generálkivitelező leveszi a beszállítókkal való terheket az Ön válláról, mivel a munka ütemezése során minden a megfelelő sorrendben kerül beszállításra, hogy a munka a megfelelő ütemben folyhasson, és ne legyenek több napos esetleg hetes leállások, mert anyagra várunk. Építkezzen stressz mentesen, és élvezze őszintén az eredményt.

A munkaerő ma Magyarországon nagy kincs, nincs elég jól képzett szakember, akik vannak azok foglaltak és nem tudnak időpontot sem adni, mert több évre le vannak kötve. Ezért egy egyszerű földi halandó nagyon nehezen talál ma itthon megfizethető és jól dolgozó szakembert. Ha bennünket választ akkor viszont ez a probléma is kipipálva, hiszen saját jól képzett szakemberekkel dolgozunk, már évek óta. A jó szakemberek pedig ha ismerik egymást és évek óta együtt dolgoznak akkor jobban lehet ütemezni is a munkát, és kevesebb probléma adódik, mintha vadidegeneknek kellene egymás keze alá dolgozni.

Az építőipar fellendülőben van, de rengeteg a munka és kevés a szakember. Cégünk a generál kivitelezési feladatok átvállalásával  gördülékenyebben tud dolgozni az adott projekten, és a felelősséget is átvállaljuk, nem csak a munkánkért, hanem a teljes projekt eredményes megvalósulásáért is. Nekünk minden munka egyformán fontos. Legyen szó egy szoba kifestéséről, egy új családi ház építéséről, vagy egy iskola felújításáról, számunkra minden munka egyformán fontos, és minden munkát egyforma erőbedobással végzünk el, hogy megrendelőink minden esetben elégedettel legyenek a kezünkből kiadott munkával.

A lakásfelújítási, épületfelújítási, vagy új ház építési munkákba fektetett idő és energia jelentős része az előzetes tervezés, anyagkiválasztás és engedélyeztetés. De ezekre szükség van, mert ha valaki ezeken spórol, akkor a számla a végén sokkal többe fog kerülni, nem beszélve a menet közben felmerült problémákról, idegeskedésről és a tarthatatlan határidőkről. A tervezés a kivitelezés fontos és költségoptimalizáló része. Ha ezekre elegendő időt és energiát szánunk, akkor a kivitelezés sokkal gördülékenyebben fog zajlani, és kevesebb nem várt esemény történik, valamint a költségek is jobban kordában tarthatók, mintha csak felületesen tervezzünk meg a részleteket. Tehát ez a fajta alaposság költségek tekintetében sokkal gazdaságosabb, mintha mindent menet közben kell kitalálni, megtervezni, beszerezni. Amikor tehát szakszerűen tervezünk, és megfelelően előkészítünk, és bonyolítunk, akkor pénzt, időt és idegeskedést spórolunk megbízóinknak, így a generálkivitelezői munka anyagi szempontból is kifizetődő.

Az előkészítői, beszerzési és kivitelezési munkák során is nagyon fontos a megfelelő kommunikáció, ezért megbízóinkkal folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és egyeztetünk a felmerült kérdésekben.

Ha Önnél is adódik bármilyen jellegű generálkivitelezési feladat, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, a fenti elérhetőségeink valamelyikén.

 

Kapcsolódó bejegyzések

  • Lakásfelújítás előkészítéseLakásfelújítás előkészítése Az otthonunk felújítása izgalmas dolog, de a siker érdekében elengedhetetlen a megfelelő előkészítés. Ebben a cikkben áttekintjük a lakásfelújítás előkészítésének fontos lépéseit és adunk néhány hasznos tanácsot annak érdekében, hogy a projekt zökkenőmentesen haladjon előre. Lakásfelújítás Előkészítése: Lépések és Tanácsok. Az első és legfontosabb lépés a tervezés. Határozza meg, milyen célt szeretne elérni a felújítással, és válassza ki a megfelelő stílust. Részletes tervek […]
  • Lakásfelújítás BudapestenLakásfelújítás Budapesten Lakásfelújítás Budapesten és vonzáskörzetében kiváló szakemberekkel, rövid vállalási határidővel. Budapest, Magyarország fővárosa, nemcsak gazdag történelemmel és kulturális örökséggel rendelkezik, hanem gyönyörű épületekkel is. Sok lakás a város központjában vagy a történelmi kerületekben található, és sokan választják a lakásfelújítást annak érdekében, hogy modern és kényelmes otthont hozzanak létre ezen belül. Azonban a lakásfelújítás komplex és időigényes folyamat, amely számos […]
  • Lakásfelújítási támogatásLakásfelújítási támogatás A Lakásfelújítási támogatásról. A lakásfelújítási támogatás vagy Otthonfelújítási támogatás egy egyszeri alkalommal igényelhető, vissza nem térítendő támogatás gyermekes szülők, vagy egyedülálló szülő részére, a család otthonául szolgáló ingatlan felújítására. Fontos megjegyezni, hogy a támogatás maximális összege 3 millió forint, amelyet az Államkincstár fizet ki egy alkalommal 50-50%-os megosztásban munkadíj és anyagköltségre. Az állam a felújítás költségének az 50%-át vállalja […]
  • LakásfelújításLakásfelújítás Lakásfelújítás Budapest és Pest megye környékén. Akár teljes lakásfelújításról van szó, akár csak egy szobát kell kifesteni, ránk számíthat. Szakszerű munkavégzés, megbízható mesteremberek. 100% garancia. Kérjen árajánlatot! Otthonunk karbantartásának egyik legnagyobb eseménye a lakásfelújítás, mely legtöbbször a belső szerkezet átalakítását eredményezi, de magában foglalhatja a külső szerkezeti munkálatokat és akár a kerten végzendő változtatásokat is. A felújítás nem áll meg a […]
  • Felújítás az ingatlan eladása előttFelújítás az ingatlan eladása előtt Ha már korábban terveztük a lakás eladását és e miatt már annyira kitoltuk a felújítást, hogy nem is kerül már rá sor önmagunk érdekében, akkor is érdemes pár dolgot felújítani. A kérdés, mi az, amit még megéri megcsinálni és mit érdemes kihúzni a felújítási listáról, hogy ne legyen deficites az munkálat? Az ingatlan meghirdetése előtt mindenképp nézzünk utána, milyen áron mennek a környéken az ingatlanok. Érdemes már hetekkel, hónapokkal a tényleges eladási szándék előtt a figyelni […]
  • Lakásfelújítás áraLakásfelújítás ára A lakásfelújítás várható költsége döntő erejű a tulajdonosok szemében, melyet számos tényező befolyásol. Ilyen például a lakásfelújítás műszaki változtatásokkal kapcsolatos követelménye, a beépítendő anyagok minősége és ára. A felújítás összege a tulajdonosok által beszerzett építési anyagok és berendezési tárgyak árából, ezek mellett pedig a kivitelező megbízási díjából, munkadíjból, a kivitelező által vásárolt anyagok árából és esetlegesen a járulékos ügyintézések során fellépő […]