Festés, mázolás, tapétázás

Festés, mázolás, tapétázás. Felületek finomjavítása, portalanítása, csiszolása, javítása. Felület tisztítás, javítás, alapozás. Épületek, lakóterek, falak, mennyezetek külső és belső felületi, felületképzési munkálatainak elvégzése. Textúrázás, különleges hatású fal kialakítása.

Olyan festő mesterekkel dolgozunk, akik nem csak mesterei a szakmájuknak, hanem nagyon szeretik is azt amit csinálnak, ezáltal a munkájuk sokkal tartósabb és precízebben kivitelezett lesz. A festési munkák az előkészítéstől a teljes befejezésig pontos technológiai szabályok szerint kivitelezhetők, a gyártók leírásai alapján a festési munkák előkészítése után felhordott előkészítő, alapozó és fedőanyagok a legmagasabb színvonalat képviselik. A technológiai paraméterek pontos betartása a garancia arra, hogy az elvégzett munka valóban tartós és szép is lesz a lakásfelújítás végén. A fejlesztők elsődleges célja, hogy a felületi rétegvastagság vékonysága mellett erős és tartós festék és fedőrendszereket fejlesszenek, amelyek különböző mértékben elviselik a mechanikus hatásokat is. Így kaphatók ma már olyan vékonyvakolatok is, illetve műgyantás szilikon, szilikát, illetve nano poros vakolatok, amelyek moshatók akár vegyszerrel is tisztíthatók, és elviselik a súrolást is. Nyilván az ilyen rendszerek előkészítése is különleges alapossággal történik, hogy a teljes technológia helyes alkalmazásával elérjük a kívánt célt. Régebben az olajos és zománcfestékek voltak csak moshatók, ma már ezerféle vegyszer és mosásálló festékféléből válogathatunk.

Az általunk végzett festési tapétázási munkát a kiváló minőség és a tartósság jellemzi. Különösen odafigyelünk a festendő illetve tapétázandó felületek megfelelő előkészítésére, hiszen a felvitt fedőanyag tartósságát az előkészítés nagyban befolyásolja. Festéstechnológiai eljárások közül a hengerelés, mázolás, és a gépi festési módszereket is alkalmazzuk. Nagy felületek gyors, tartós festését is tudjuk vállalni rövid határidővel a festési munkákhoz a legkorszerűbb eljárásokkal, és gépekkel rendelkezünk. Ha esetleg a fal felületén lévő vakolat nagyon rossz minőségű akkor a vakolatot el kell távolítani, az új vakolatot pedig gyors gépi technológiával tudjuk felvinni.
Az építőipari szektor fellendülésével együtt megjelentek különböző új festékek, illetve eszközök, nagynyomású festőgép, stb amellyel a festési mázolási munkák nem csak gyorsabban, hanem megfelelő előkészítés után sokkal tartósabb bevonatot is eredményeznek. A korszerű festékek jól és egyenletesen terülnek, miközben a fedőképességük egészen kiváló lett vékonyabb rétegvastagság mellett is. A festékhez keverhető millió színárnyalat illetve az egyedi kódokkal megjelölt előszínezett festékek által elvégzett munkákhoz már tényleg csak a fantázia tud határt szabni. Tudunk falfelületeket antikolni, márványos hatást festeni, a vékonyvakolatok segítségével pedig többféle hatású falfelület hozható létre.

A korszerű festékek mindenféle kiszerelésben kaphatók a csillogótól a teljesen matt festékig, és az arany, króm, stb. hatású festékek sem elérhetetlenek ma már. A festés során felvitt anyag színkódja alapján akár évek múlva is kikeverhető géppel ugyanaz a színárnyalat, egy esetleges javítás után sem kell már a teljes falat átfesteni.
A fémfestékek is tartalmaznak rozsda gátló adalékokat és az általuk képzett bevonat műanyagszerű tartósságot biztosít.

A festett illetve a tapétázott felületek dizájnját javíthatjuk a különböző díszítő elemekkel, néhány példa a teljesség igénye nélkül.

3D Falpanel, bőrpanel, fa panel. Ezek a panelek egymás mellé helyezve különböző textúrákat és felületi mintát biztosít a falnak. A 3 dimenziós faldekorációk új dimenziót nyitnak a belsőépítészetben. A síkból kiemelkedő mintázatok különlegessé teszik az enteriőrt, tekintetet vonzó dekorációt képezhetünk segítségükkel. Legyen háttérfal vagy válaszfal, esetleg egy csupasz felületű kiugró, bátran díszíthetjük a különböző anyagokkal!

A WallArt 3D falpanelek: préselt cukornád rost alapú fehér színű lapok, amelyeket a kívánt színre festhetőek. Jelenleg 20-féle eltérő mintázatban kaphatóak, jellegzetességük az 1-3 cm-re kiemelkedő minták.

Holker díszléc. A polisztirolból készülő holker díszlécek az oldalfal és a mennyezett találkozásánál lévő sarkot (ún. holkert) díszítő termékek. Már egy egyszerű holker díszléccel is sokkal hangulatosabbá válnak a belső terek. A nagyobb saroklécek mögött akár csöveket, vezetékeket és egyéb szerelvényeket is elvezethetünk, vagy akár a felső sarokban futó kábelcsatornákat is.

Mennyezeti burkolólapok, álmennyezeti lapok. Ezek segítségével áttextúrázhatjuk a mennyezetet is, különleges felületi hatásokat létrehozva.

Mintás holker díszléc: A mintás holker díszlécek szintén az oldalfal és a mennyezet találkozásánál lévő sarkot (holkert) holkert díszítik, a tradicionális gipsz stukkóknál megismert díszes felülettel.

Rejtett világítás beépítése.

A polisztirol rejtett világításos díszlécek különleges megoldást jelentenek, hiszen a mennyezet/oldalfal mentén felragasztott profilba világító egységet helyezve nagyon kellemes hangulatot teremthetünk a helyiségben! Manapság a LED világítás fejlődésével már nem csak a fényerősség változtatható, hanem akár a mobilunkról is vezérelhetjük a térvilágítást, a fényerősséget és a színeket is.

Rozetta.
A Bovelacci olasz és a Marbet lengyel polisztirol stukkó gyártó cég rozettái minden mennyezetnek eleganciát kölcsönöznek. Jellemzően a világítótestek körüli díszítésnél alkalmazhatjuk őket, a csillár vagy egyéb világítótest alá, de a kisebb méretű rozettákat akár oldalfali díszítésre is használhatjuk.

Tetőtéri és élvédő dísz: Speciális díszléceink teljesen hétköznapi problémákat oldanak meg. Élvédő: a polisztirolból készült élvédők kizárólag dekorációs célt szolgálnak, a külső sarkok és élek díszítését teszi lehetővé.

Kábelcsatorna takaró: a műanyag kábelcsatornák eltüntetésére, abban az esetben ha azok az oldalfalon futnak. A holkerben (mennyezet és oldalfal találkozása) futó kábelcsatornák eltakarására a nagyobb méretű holker díszléceket ajánljuk. Mindkét típus anyaga miatt elsősorban a dekorációt szolgálja, nem egyezik meg a műanyag kábelcsatorna takaró

Láthatjuk tehát, hogy manapság már a festési munkák is a belsőépítészet szerves részét képezik. Ha tehát Önnél is van bármilyen festési munka, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen árajánlatot.

Kapcsolódó bejegyzések

  • LakásfestésLakásfestés Lakásfestés Budapesten. Festés, szobafestés, lakásfestés. Ingyenes árajánlat készítés, szakszerű festés, mázolás, tapétázás képzett megbízható mesterektől. Kedvező árak. Hívjon vagy kérjen árajánlatot. Hogyan készüljünk fel a lakásfelújításra úgy, hogy a kivitelezés gördülékenyen mehessen? A lakásfelújítások elhagyhatatlan és alapvető munkafázisa a festés, legyen a felújítás kicsi vagy nagy, ez a lépés sosem maradhat ki, de a felújítástól függetlenül is nekidurálhatja magát az […]
  • LakásfelújításLakásfelújítás Lakásfelújítás Budapest és Pest megye környékén. Akár teljes lakásfelújításról van szó, akár csak egy szobát kell kifesteni, ránk számíthat. Szakszerű munkavégzés, megbízható mesteremberek. 100% garancia. Kérjen árajánlatot! Otthonunk karbantartásának egyik legnagyobb eseménye a lakásfelújítás, mely legtöbbször a belső szerkezet átalakítását eredményezi, de magában foglalhatja a külső szerkezeti munkálatokat és akár a kerten végzendő változtatásokat is. A felújítás nem áll meg a […]
  • Festéket vagy tapétát válasszunk?Festéket vagy tapétát válasszunk? Lakásfelújítás festés, mázolás, tapétázás. Festhető tapéta szakszerű felragasztása, a festendő felületek megfelelő előkészítése. Vállalunk bármilyen festés mázolás munkát Budapesten és vonzáskörzetében. Dilemma, hogy tapétázzunk vagy fessünk? Mi alapján döntsük egyik vagy másik mellett? Az egyik legfontosabb, döntő tényező, hogy a tapétázott falak melegebbek, sokkal komfortosabbnak érzetet nyújtanak. A mai bő mintakínálattal igen egyedi hangulatot teremthetünk a lakásban. Érdemes […]
  • Lakásfelújítás áraLakásfelújítás ára A lakásfelújítás várható költsége döntő erejű a tulajdonosok szemében, melyet számos tényező befolyásol. Ilyen például a lakásfelújítás műszaki változtatásokkal kapcsolatos követelménye, a beépítendő anyagok minősége és ára. A felújítás összege a tulajdonosok által beszerzett építési anyagok és berendezési tárgyak árából, ezek mellett pedig a kivitelező megbízási díjából, munkadíjból, a kivitelező által vásárolt anyagok árából és esetlegesen a járulékos ügyintézések során fellépő […]
  • Felújítás közben vigyázzunk családunk és magunk egészségére!Felújítás közben vigyázzunk családunk és magunk egészségére! A lakásfelújításnál nem szabad megfeledkezni a munkálatokat követő élhetőségéről is az egészségügyi szempontok tekintetében. Ez akkor igazán fontos, ha alakulóban van a család, vagy már gyerek is van a családban. Informálódjunk a felhasznált alapanyagok minőségéről és esetleges káros hatásairól. Ha újszülött várható a családban, időben végezzük el a szobafestést, számoljunk a festék kipárolgási idejével, lehetőleg VOC-mentes festéket alkalmazzunk. A statisztikák szerint minden […]
  • Néhány fénykép lakásfelújítás, épületfelújítás munkáinkbólNéhány fénykép lakásfelújítás, épületfelújítás munkáinkból Néhány fénykép lakásfelújítás, épületfelújítás munkáinkból. Várjuk az Ön megkeresését is, ha lakását szeretné felújíttatni, ha kőműves, szobafestő mázolót keres, ha rábízná a felújítások kivitelezését egy gyakorlott generálkivitelezőre. Képek munkáinkból: lakásfelújítás, rendelőfelújítás