Magunkról

A napi hajtás után mindenki szeretné felhőtlenül tölteni a pihenés óráit gyönyörű otthonában. Az embernek az elégedettségéhez és a boldogságához szüksége van napi pár óra nyugodt feltöltődésre. Azonban nem mindegy hogy milyen környezetben pihenünk, az otthonunkat önmagunknak kell kialakítanunk. A kialakításban pedig szükséges szakemberek segítségét kérni, ezért forduljon hozzánk bizalommal!
A lakásfelújítás csodája amikor a környezetünket a saját képünkre formáljuk. Ehhez szükség van olyan megbízható, a szakmáját jól ismerő összetartó szakembergárdára, akik a megbízó elképzeléseit fizikailag is megvalósítják. A precíz és magas színvonalú munkák elvégzését a lakas-felujitas.hu csapata végzi már évek óta, megbízóink teljes megelégedésére. Referenciáink és ajánlásaink bizonyítják, hogy ügyfeleink bizalma rendületlen, mi pedig mindent megteszünk azért, hogy megbízóink örömmel vehessék birtokukba megújult otthonukat. Mindegy, hogy egy festésről van szó, vagy teljes lakásfelújításról, egyforma gondossággal dolgozunk. Olyan munkát végzünk amelyet mi is szeretnénk látni a saját környezetünkben.

A munkálatokat a vázlattól kezdve a kulcsrakész átadásig ránk bízhatja. A tervek, műszaki dokumentációk elkészítésétől az illetékes hatóságoknál történő építési engedélyek beszerzéséig elintézzük a szükséges teendőket. Megbízónknak semmivel nem kell foglalkoznia, csak élveznie munkánk gyümölcsét.
Munkánkat magas színvonalon végezzük, megbízható szakembergárdával dolgozunk, korszerű technológiával, gyakorlott beszállítókkal. Az eltelt közel húsz év alatt kialakítottuk azt az összetartó csapatot amelyik tud és akar is együtt dolgozni. Tagjait olyan lelkiismeret szakemberek alkotják, akiknek a munkájában megbízhatunk, és magas képzettséggel illetve ismeretekkel rendelkeznek a lakásfelújítás, ingatlan felújítás területén. Munkatársaink folyamatos képzésben részesülnek, hogy nyomon tudjuk követni és alkalmazni tudjuk a legújabb technológiákat, a felületkialakítási és design technikákat. Az építőipar gyorsan fejlődik, és mi a fejlődésben lépést tudunk tartani.

Az új anyagok és technológiák segítségével a megálmodott otthon megvalósításának már csak a helyiség mérete és a fantázia szabhat határt. Kreatív munkatársaink segítenek a megbízóink álmait valósággá tenni. Az elvégzendő munkák során a tulajdonossal illetve a megbízónkkal folyamatosan konzultálunk, hogy figyelemmel kísérhessék a munkálatokat, és minél közelebb legyen a végeredmény az eredeti elképzeléshez.

Vállalunk:

  • Családi ház felújítás,
  • Családi ház építés, az alapoktól a kulcsrakész átadásig,
  • Lakásfelújítás, átépítés
  • Társasházi lakások felújítása
  • Üzlethelységek felújítása, átépítése, létrehozása,
  • Iroda felújítás, irodaépületek építése,
  • Szórakozóhelyek felújítása, építése, átépítése,
  • Középületek felújítása, renoválása.

Ha tehát Ön is szeretne lakásfelújítást, ingatlan felújítást, álmai otthonának megvalósítását, akkor ne habozzon, hívjon fel bennünket a fent látható telefonszámon, vagy írjon nekünk, és kérjen árajánlatot.