Lakásfelújítás

Lakásfelújítás Budapest. 2020-ban is megbízható, kiváló szakemberekkel. Burkolás, gipszkarton szerelés, kőművesmunka, betonozás, csempézés, járólapozás, szobafestés, mázolás. A tervezés kezdetétől számíthat ránk a kulcsrakész átadásig! Megbízható és leinformálható profi szakemberek vagyunk, húsz év szakmai munkával több ezer felújított ingatlannal, és felépített házzal, kiváló minőségben átadott lakással. Ha Ön is lakásfelújítási, ingatlan felújítási szakembereket keres, megtalálta! Gyakorlottan és pontosan dolgozunk, úgy mintha a saját lakásunkat illetve házunkat újítanánk fel. Legyen szó szobafestésről, mázolásról, falazat bontásról, illetve áthelyezésről, vagy teljes lakásfelújításról, számíthat szakértelmünkre. Az eltelt évtizedek alatt sok ezer munkát végeztünk el, ügyfeleink teljes megelégedésére.

A mai napig elképedek, amikor hallom, hogy a lakástulajdonosok ugyanazokat a hibákat követik el újra és újra. Az egyik legtöbb és legnagyobb frusztrációt okozó elképzelés, hogy nagyon olcsó és gyors munkát szeretnének. Be kell látnunk, hogy az olcsó és gyors együtt= vacak, és később nagyon drága lesz…

Biztosan fognak jelentkezni a nevesincs „mesterek” is akik fél áron fele idő alatt elvégzik a munkát, azonban a végeredmény csalódást keltő lesz, és hosszú távon az olcsó és gyors nagyon drágává fog válni. Mi nem végeztünk sosem kontár munkát és a jövőben sem fogunk ilyesmit csinálni. A szakképzett és jól dolgozó vállalkozók akik felelősséget vállalnak a munkájukért korrekt áron dolgoznak, és megadják a módját a munka minőségi elvégzésének is, akkor is ha csak egy szobát kell kifesteni, és akkor is, ha egy teljes házat kell kitatarozni. Ugyanis egy lakásfelújítás végeredményét jó esetben évekig, évtizedekig látjuk minden nap, tehát közel sem mindegy, hogy fog kinézni. Amelyik ügyfelünk bennünket választ, az utána biztos lehet benne, hogy az általa megálmodott otthont valósággá változtatjuk. Évtizedek óta együtt dolgozó szakemberek vagyunk akik egymás munkáját megbecsülik, és támogatják. Egy célunk van, hogy a megbízónk által kitalált illetve megálmodott változtatásokat, felújítási és szakmunkákat kiváló minőségben elkészítsük a lakásban.

Minden kivitelezési és felújítási munkát megelőz a tervezés, amelynek során megtervezzük a bontástól kezdve a építési törmelék elhordásán keresztül a lakásfelújítás átadásáig a teljes folyamatot, amelynek során világossá válik, hogy milyen munkafázisokra van szükség, mennyi anyag kell, ezeknek mekkora lesz a várható költsége, és mennyi idő alatt fog elkészülni. A tervezési munkát tapasztalatainkkal tudjuk segíteni, melyek a valós életből származnak, tehát gyakorlati tapasztalatokat adunk a kivitelezés minél zökkenő mentesebb lebonyolításához.

Mi nem csak a hagyományos technológiákkal dolgozunk, hanem figyelemmel kísérjük az újdonságokat is, és amelyik jól működik, és valóban használható azt a technológiát képzéseken elsajátítjuk, és utána alkalmazzuk is. Az építőipar az elmúlt évtizedekben robbanásszerű fejlődésen ment keresztül, és drasztikusan emelkedett az építőanyagok és a kiegészítők fejlődése és minősége. A kiváló minőség egyik feltétele a kiváló anyag, és korszerű technológia, aki tehát nem követi szakmája fejlődését az le fog maradni.

Milyen munkákban számíthatnak ránk:

 • Teljes lakásfelújítás, ingatlanfelújítás a tervezéstől a használatba vételig.
 • Szobák felújítása a menyezettől a padlóig.
 • Fürdőszoba felújítás
 • Konyha felújítás, háztartási gépek beszerelése, beépített bútor készítés.
 • Lakások gépészetének felújítása, fűtéskorszerűsítés.
 • Lakás elektromos hálózatának felújítása, vezetékek, biztosítótábla csere, érintésvédelmi korszerűsítés.
 • Ledes világítás beépítése.
 • Tető tervezés, tetőépítés, átépítés, tetőszigetelés, tetőbeépítés, cserepezés, palázás.
 • Amerikai zsindely felrakás.
 • Mennyezet felújítás, álmennyezet építés.
 • Kandalló, kazánház építés, fűtéskorszerűsítés.
 • Szobafestés, mázolás, tapétázás.
 • Falburkolat készítés, lambériázás, hajópadló lerakás.
 • Burkolás, csempézés, járólapozás, márvány padló készítés.
 • Betonozás, padlócsere.
 • Kertépítés, teljes kert rendezés.
 • Kerítés építés.
 • Garázs, kocsi beálló építése.

Az általunk végzett munkák rövid határidővel, kiváló minőségben készülnek el. Az építési munkálatok során a megrendelővel folyamatosan egyeztetünk és a munkák készenléti állapotáról tájékoztatjuk, hogy az elkészült végeredmény olyan legyen, mint amilyennek megbízónk megálmodta. A tervezés fázisában igény esetén partnereink is be tudnak kapcsolódni, tervezőmérnök, statikus, lakberendező munkatársaink, akik segítenek a szakmai és látványtervek elkészítésében. Igény esetén szakembereink segítenek a megfelelő anyagok kiválasztásában és tájékoztatást nyújtunk ha egy munkafázisra illetve megoldandó feladatra új technológiát, illetve eljárást tudunk biztosítani, amellyel az elvégzett munka korszerűbb és jobb minőségű lesz, ezzel is emelve az ingatlan pénzben is kifejezhető komfort értékét.

Csapatunkban jól képzett és mesterségüket magas színvonalon művelő szakemberek vannak, akik szeretik amit csinálnak és ez a kezükből kiadott végeredményen meg is látszik. Mindent megteszünk azért hogy az általunk átadott munkát sok-sok évig teljes megelégedéssel és örömmel használja a család minden tagja.

Mindenféle építőipari szakmunkát elvégzünk, legyen szó új ház építéséről, vagy egy szoba kifestéséről. Ha Ön ilyen szakembereket keres, akkor állunk rendelkezésére. Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolati űrlap kitöltésével és elküldésével. Az űrlap beérkezése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Ha a fenti telefonszámra kattint akkor tudunk telefonon is egyeztetni, várjuk megkeresését.