Ingatlanfelújítás

Vállaljuk bármilyen jellegű ingatlan felújítását, lakásfelújítást, épületfelújítást, épületszigetelést. Az ingatlanfelújítás többrétegű munkavégzés, általában felülről lefelé, belülről kifelé célszerű a munkákat elvégezni. A tervezés előkészítése a lakók igényeit és a hely adottságait figyelembe véve történik. Az ingatlanfelújítás során célszerű a komfortfokozat emelése, a lakásfelújítás előtt a tervezésnél érdemes megvizsgálni az energiahatékonyságot javító elemek utólagos beépítését. ingatlanfelujitasAz ingatlan működési költségeinek a csökkentését kell megvizsgálni, szigetelések beépítését, nyílászárók cseréjét, fűtés korszerűsítését, hiszen könnyen lehet, hogy a költségek jelentős csökkentésével az ingatlanfelújítás pár év alatt visszahozza a bekerülés költségeit. Tehát a felújítást választó nem csak komfortosabb, és élhetőbb környezetet kap, hanem a megtakarítása is jelentősen emelkedni fog. Mi segítséget adunk ehhez a tervezéshez, és vállaljuk, hogy a tervezéstől a kulcsrakész kivitelezésig visszük ingatlana felújítását. Elmondjuk és bemutatjuk azokat a lehetőségeket amelyekkel az összesített energetikai fogyasztás hatékonysága jelentősen emelhető, ezáltal a költségek jelentősen csökkenthetők. Mivel minden ingatlan más és más, ezért az ingatlanfelújítás árai megrendelőnként változnak, mindenkinek egyedi árajánlatot adunk, amely a legjobban figyelembe veszi az ingatlan sajátosságait, és a megrendelő anyagi lehetőségeit. Ha Ön ingatlanfelújítást szeretne, akkor keressen bennünket, és kérje szakértő munkatársaink segítségét az előzetes tervezéshez, és tekintse meg referenciáinkat.

Ingatlanfelújítás ötletek

Olcsóbb és gyorsabb, tetőtér kialakítás gipszkartonnal.

A kihasználatlan padlástér leggazdaságosabb lehetőséget kínálja arra, hogy például a növekvő gyermekeinknek új lakóterületet hozzunk létre. A tetőtér lakóhelyiségeinek gipszkarton lapokból alakíthatunk ki a leggyorsabban falakat , és ha később más beosztást szeretnénk, viszonylag könnyen bonthatjuk ki őket. A tetőtér beépítéséhez alapvetően építési engedély szükséges, mivel ilyenkor megváltozik az épület használatának jellege. Az építkezés megkezdése előtt mindenféleképpen érdemes kikérni a hatóság véleményét, hogy a tervezett átalakítás engedélyköteles-e. A tetőterek beépítésekor a népszerű gipszkarton lapokat hang és hőszigetelő anyaggal használjuk.

A szerelőfalak segítségével megépített válaszfalak jelentős előnnyel bírnak a hagyományos közfalakkal szemben. A leggyakrabban alkalmazott építési mód a fémprofilokból épített, oszlopvázas fém tartószerkezet. A gipszkartonos szerelt válaszfalak alkalmazása a hagyományos válaszfalszerkezethez képest jelentős költség csökkenést eredményezhet. A fal üreges szerkezete kifejezetten alkalmas minden épületgépészeti és elektromos vezetékek elhelyezésére, szerelvények és hő- illetve hangszigetelés beépítésére. Az azonnal sima száraz falfelület tetszés szerint festhető, tapétázható vagy csempézhető. Hang- és hőszigetelés terén is nagyon javasolt a gipszkartonfal. Mindemellett az ilyen fal súlya mindössze 25-50kg/nm. Általában 2×1 vagy 2×2 gipszkarton burkolatot készíthetünk. Így nagymértékben olyan szerkezetet hozhatunk létre, amelyek nagymértékben alkalmazkodnak az épület adottságaihoz, így gazdaságos és magas komfortfokozatú tetőteret alakíthatunk ki. Ha pedig az épület felhasználási célja később megváltozik, a válaszfalak viszonylag kis munkaráfordítással gyorsan elbonthatók.