Lakás melegburkolása

Lakás melegburkolás Budapest és Pest megyében. Sok éves  tapasztalat, garancia! Keressen bennünket ha burkolásra, melegburkolásra van szüksége és kérjen árajánlatot. Az iparosodás, a technológiai fejlődés, az innováció és a folyton változó vásárlói igények egymásra kifejtett kölcsönhatása minden területen nagyon gyors változásokat képes eredményezni, amit még pluszban erőteljesen befolyásol a divat is. Mára a divat ugyanúgy teret követelt magának a lakberendezésben, mint a textil- és ruhaiparban. És bizony keményen fertőz is, mi magunk is eltátjuk a szánkat, amikor szembetaláljuk magukat egy merészen formabontó, új belsőépítészeti megoldással a burkolás terén.

Lakásunk különböző helyiségeinek burkolását sokkal szabadabban tervezhetjük, mint az utóbbi néhány évtizedben az megszokott és már-már szabványos volt. Régen még íratlan szabály volt, hogy a vizes helyiségekben, konyhában és fürdőben csak hidegburkolatot alkalmazzunk, a modern burkolási technológia ezt a törvényszerűséget eltörölte. A hideg- és melegburkolatok helyiségekben való alkalmazhatóságára mára már nincs örök érvényű szabály. A jelenlegi piackínálat már kínál számunkra olyan megoldásokat, amivel például a fürdőszoba padlózatát elláthatjuk akár faburkolattal is. Csak saját igényeink, ízlésünk és költségvetésünk szab határt elképzeléseinknek. A hatalmas döntési szabadság mellett mégis ajánlott megfontolni, hogy a különböző helyiségekben melyik technikát alkalmazzuk.

A nappaliban van lehetőség a technológiai előírások megtartásával parketta lerakására padlófűtés mellett is. Vannak, akik a lakás összes helyiségét melegburkolattal látják el, noha a piac a hidegburkolatból bő kínálattal áll a vásárlók rendelkezésére.

A melegburkolatot azért preferáljuk jobban, mert meleg érzetet nyújt, könnyen tisztítható, nem kell fugázni és annak tisztításával külön bajlódni. Melegburkolat hallatán mindenkinek először a parketta jut az eszébe, de
nem ez az egyetlen termék.

Két csoportra lehet választani ezeket az anyagokat:

 

Rugalmas melegburkolat:

 • PVC,
 • Linóleum,
 • Padlószőnyeg,
 • Gumi padló,
 • Műgyanta padló,

Faburkolatok:

 • Lamella parketta,
 • Hagyományos parketta,
 • Parafa,
 • Szalagpadló,
 • Laminált padló,

A parketta meghittsége, természetessége az alapvető jellemző, amibe kétségtelenül beleszeret az ember, melegséget sugároz, melyben igencsak teret követelt magának a divat. A klasszikus sárgás-barnás színbeli egyhangúság már rég a múlté. A jelenlegi trendet a szélsőségek jellemzik, ami a lakberendezésben nem boszorkányság. Roppant esztétikus eredményt lehet elérni a most közkedvelt hideg, sötét és túlnyomóan szürke színárnyalatokkal, ami legtöbbször a szolid és hagyományos összhatást kedvelő lakástulajok otthonának védjegye.

Melegburkolással kapcsolatos munkákban is segít lakásfelújítás -al foglalkozó szolgáltatásunk. Keressen minket bizalommal.

Kapcsolódó bejegyzések

 • Lakásfelújítás Budapest belvárosábanLakásfelújítás Budapest belvárosában Lakásfelújítást végeztünk Budapest belvárosában. Lakásfelújítás fűtéskorszerűsítés, kazán, církó csere, beépítés, padlófűtés kiépítése régi típusú házakban, lakásokban is.  Fűtéskorszerűsítés és burkolatcsere voltak a főbb munkák.   Lakás átépítést a xii.-kerületben. A Hegyvidéken teljes átépítést végeztünk a régi válaszfalak elbontásával, szigeteléssel, és gipszkartonozás. Kerítés építés.
 • BurkolóBurkoló A burkoló szakember alakítja ki felület takarás segítségével azt a képet, amelyet használója éveken keresztül nézni fog, nem mindegy tehát, hogyan dolgozik a burkoló. A burkolás során gondoskodni kell a megfelelő mennyiségű, minőségű anyagról, az olcsó nem mindig jó, a spórolósan felvitt ragasztó például pár év múlva omladozó fürdőszobát jelenthet. Nagy tapasztalattal rendelkező, leinformálható burkoló szakemberünk segít Önnek a legmegfelelőbb anyag és eljárás kiválasztásában, […]
 • KerítésépítésKerítésépítés Kerítésépítés Budapesten, Olcsó árak, kiváló minőség. Ismét építettünk egy szép kerítést, amelyik kiválóan illeszkedik a környezetéhez és a házhoz. Önnek is kerítés építésre van szüksége? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! Ingyenesen árajánlatot adunk a helyszín felmérése után. Tekintse meg referencia képeinket:
 • TeraszburkolásTeraszburkolás Teraszburkolás, tornác burkolás, pontos, szakszerű kivitelezés, tartósság. Vállaljuk lakások és házak külső és belső felületeinek burkolását, csempézést járólapozást. Felület előkészítés, kiváló minőségű kivitelezés. Teraszburkolás képek:
 • Burkolási referencia munkákBurkolási referencia munkák Fürdőszoba, wc, konyha burkolási munkáink.
 • Referencia munkák burkolásReferencia munkák burkolás Referencia munkáim, burkolás, járólapozás